2013. július 29., hétfő

Valami bűzlik...


Kovács Attila, a KEROX Kft. ügyvető igazgatója a 2011. január 24-én megtartott lakossági fórumon több száz ember előtt azt mondta, hogy amikor büdös van, akkor a Homokbánya út 77. szám környékén (ott van a KEROX működő üzeme) élők ne a KEROX-ot okolják, hanem a Kludit. Ez a határozott fellépés elbizonytalanított. Ha valaki nagy nyilvánosság előtt, csípőből megrágalmaz egy jónevű osztrák gyökerű céget, az biztos lehet a dolgában. Ma már tudom, hogy nem erről volt szó. A KEROX Kft. a www.e-jegjegyzek.hu oldalon elérhető nyilvános adatok szerint résztulajdonos a Kludi Kft.-ben. Ez persze nem jelenti azt, hogy 2,5 évvel ezelőtt is az volt.
 
„…Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el.”
 
Cyrano de Bergerac (Orr monológ)

3 megjegyzés:

  1. (...) a KEROX Ipari és Kereskedelmi Kft.-t. A 16 éve működő, 11 milliárd forint jegyzett tőkéjű cég csaptelepek és kerámiabetétek gyártásával foglalkozik.


    Tudtommal a Kludi gyárt csaptelepeket....


    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MRvm8vGWdFcJ:www.mfor.hu/cikkek/Ferfiak_nelkul_nem_megy__A_leggazdagabb_magyar_nok_toplistaja.html+&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegyuk helyre: a Kludi nem osztrak, hanem nemet, Bolgar pedig tarstulajdonos es alapito, tehat a kezdetek ota tarstulajdonosa a Kludinak. A Kerox keramiabeteteket gyart a Kludinak (is). Amikor a Kerox szerint a Kludi buzlik, igaza van, viszont az ontvenyek csiszolasa soran keletkezo buz a nyomaba sem er annak a vegyszerszagnak, ani toluk szabadul el.

      Törlés
  2. A naplóbejegyzésben nyilvános cégjegyzékre hivatkoztunk. Ebben könnyen ellenőrizhető, hogy a Kludi Kft. 75% feletti tulajdonrésszel rendelkező tulajdonosa a KLUDI Armaturen Austria GmbH, amelynek székhelye At-7053 Hornstein, Austria Neufelder str. 17. A másik tulajdonos pedig a Kerox Kft. és nem magánszemély(ek). Kétségkívül igaz, hogy a Kerox tulajdonosai áttételesen a Kludi tulajdonosai is.

    VálaszTörlés