2013. július 29., hétfő

Akinek ilyen jól megy…


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálatának honlapján (http://e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Default.aspx) megtalálhatók a KEROX Kft. nyilvános beszámolói (mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet).
 
Az adatokat értékelve elmondható, hogy a társaság rendkívüli mértékben prosperál a Diósdon folyó tevékenységből. Azt nem értjük, hogy akinek ilyen jól megy, az miért nem áldoz többet arra, hogy békében élhessen a település lakosaival?
 

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Bolgár Judit, aki jelenleg apjával együtt irányítja a KEROX Ipari és Kereskedelmi Kft.-t. A 16 éve működő, 11 milliárd forint jegyzett tőkéjű cég csaptelepek és kerámiabetétek gyártásával foglalkozik (ez talán csak nem a Kludi lenne??? he-he-he...). Emellett Bolgárék – egyéb vállalkozásaikon keresztül – a fővárosi irodahálózat jelentős részében is befolyással bírnak: érdekeltségükbe tartozik például a SAS Center Irodaház, a Fehérvári úti Multi Plaza és a Budafoki úton található Buda Plaza irodaház.

    A Népszabadság szerint a Bolgár-család szociális érzékenységét jelzi a bevételeiket döntően nem befolyásoló Pozitron Diagnosztikai Kft. megalapítása, amely kardiológiai és daganatos betegségek vizsgálatát végzi.


    Nesze neked: szociális érzékenység....

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MRvm8vGWdFcJ:www.mfor.hu/cikkek/Ferfiak_nelkul_nem_megy__A_leggazdagabb_magyar_nok_toplistaja.html+&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

    VálaszTörlés